Zakelijk

Iets te vieren? Een promotionele actie? Een spetterend bedrijfsfeest? Een spannende (her)opening? Een welverdiend jubileum?

Onze medewerkers denken met u en uw organisatie mee, zullen u informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor het inzetten van ballonnen voor uw evenement. Ons ervaren team van ballonspecialisten gegarandeert u van de juiste en best passende ballondecoratie.

Wij bezorgen uw decoraties kant en klaar bij u op locatie, u hoeft dan zelf verder niets meer te doen. Wij kunnen ballonnen leveren welke uitermate geschikt zijn voor zowel binnen als buiten.

Bestellen kan heel eenvoudig via onze website, via mail (info@kadowinkelmakado.nl) of WhatsApp ons op nummer +31 (0)6-19075198. Wilt u de kleuren en materialen persoonlijk zien en voelen? U bent ten alle tijden welkom om langs te komen in onze winkel. Uiteraard zijn onze medewerkers graag bereid bij u langs te komen om u te adviseren op locatie. Wij nemen altijd onze portfolio en stalenlijst mee, zodat u zichzelf kunt verzekeren van de juiste kleurenkeuze(s).

Vul ons contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.