Winkel

( Ballon)decoraties

Iets te vieren? TwinQl denkt met u mee en kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor het inzetten van ballonnen voor de aankleding van uw feest met slingers of het samenstellen van het perfecte cadeau. Ons ervaren team van specialisten gegarandeerd u van de juiste en best passende (ballon)decoratie of geschenk.

Eventueel kunnen we uw decoraties kant en klaar bij u op locatie leveren, u hoeft dan zelf verder niets meer te doen.

Bestellen kan heel eenvoudig via onze website, via mail (info@kadowinkelmakado.nl) of WhatsApp ons op nummer +31 (0)6-19075198. Wilt u de kleuren en materialen persoonlijk zien en voelen? U bent ten alle tijden welkom om langs te komen in onze winkel in Makado Beek ( In de buurt van Hema, Xenos & Big Bazaar).

Vul ons contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze cadeauartikelen

In onze winkel vindt u allerhande cadeauartikelen. We volgen de nieuwste trends en displayen de leukste, hipste en tofste merken. Zo verkopen wij het kleurrijke aardewerk van Pomme Pidou. De geurlampen van Ashley & Burwood. De veelzijdige cadeautjes met geweldige teksten van 100% Leuk.

Nog een product met humoristische en liefdevolle teksten zijn te vinden op de kaarsen van My Flame. De babyproducten van Very Important Baby zorgen ervoor dat u voor een geschenk van jong tot oud bij ons terecht kan.

Tevens zijn er homedecorations bij TwinQl te vinden. Schenk een ander of uzelf een prachtig Brynxzx stuk. Naast Brynxz verkopen we ook beelden, lampen, decoratiestukken van o.a.  J-Line, Homebound & Countyfield.

Tevens zijn wij een trots verkooppunt van TapParfum. Vul uw fles met de meest heerlijke parfum voor een zeer mooie prijs ( 30ML voor € 12,50)

Wij pakken alles feestelijk voor u in en mocht u twijfelen mag er door de verkrijger van het cadeau geruild worden ( mits voldaan aan de voorwaarden).

Wij zien u graag in onze winkel.